MUHTAR ADAYI TUNCAY ÖZEL'DEN İKRAM

08.02.2024 - Perşembe 21:38

MUHTAR ADAYI TUNCAY ÖZEL'DEN  İKRAM

Şükrüçavuş Mahallesi Muhtar adayı Atilla Tuncay Özel, mahallesindeki çınar ağacının dibinde, Vatanı ve milleti uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, 6 Şubattaki depremde hayatlarını kaybedenler ve hayatta olmayan Gazilerimiz  için ikramlarda bulundu.

Şükrüçavuş Mahallesi Muhtar Adayı Özel, Mahallenin merkezinde bulunan tarihi çınarın önünde düzenlenen ikramında yaklaşık 500 kişiye kendi eliyle pilav ayran ve tatlıdan oluşan ikramlarda bulundu.

Muhtar Adayı Tuncay Özel, "gerçekleşen ikramlarımızı öğle saatlerinde mahalle sakinlerimize ikram ettik. Gelen tadan herkese teşekkür ediyorum. Bu gün Atilla Tuncay Özel, "rabbimizin izni ve halkımızın teveccühü ile muhtar olduğumuz takdirde ben ve ekibim bu tür sosyal etkinlikleri sık sık Şükrüçavuş Mahallesinde tekrarlayacağız. Mahalle sakinlerimizde istişare içinde Mahalle meclisi düzenleyip sorunları yerinde tespit edeceğiz. Oturan değil halkının sorunları ile ilgilenen muhtar olacağız. Çalışmalarımız Mahalle halkımıza yönelik sosyal içerikli çalışmalar olacak.

Yaptığımız  ikram programımıza katılarak bizi onurlandıran mahalle halkımıza bir kez daha teşekkür ediyor, aziz vatanımız uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ve Ebediyete intikal eden Kahraman Gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnet ile yad ediyorum. Asrın felaketi olan Kahraman Maraş merkezli depremin yıl dönümünde hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyorum.

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri