MUHTAR SELMA YARAR YENİDEN ADAY

12.02.2024 - Pazartesi 15:17

MUHTAR SELMA YARAR YENİDEN ADAY 

Mudanya'da 2004 yerel seçimlerinde Merhum Kayınpederi Muhtar Hasan Yarar ‘dan el alarak ilk kadın muhtarı olan,  geniş kesim tarafından bilinen ve sevilen 4 dönemdir muhtar görevini sürdüren  Selma Yarar, mahallesine yeniden muhtar adayı oldu. 

Yarar  adaylığı için yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık 4 dönemdir sizlerin kıymetli rekor  oyları ile mahallemize hizmet veriyoruz. Talepleriniz önerileriniz ihtiyaçlarınız ve birçok daha özel durumlarınızla ilgilenmek, sosyal çözümlerle bir çok ailenin yüreğine dokunmak ve destek olmak daha iyi bir yaşam alanları oluşturmak için birlikte çalışmak yeri geldiğinde fikirlerinize başvurmak. Doğal afetlerde, sel baskınında, pandemi v.s omuz omuza mahallemiz için mücadele etmek benim için unutulmaz bir deneyim kazanmama vesile oldu.

Güveninize ve desteğinize her daim hissederek görevde olmak benim için büyük gururdu.  Bugün mahallemiz için yeni bir dönemin habercisi olmak adına, Yerel Seçimlere az bir süre kala 4 dönem şahsıma ve azalarıma  gösterdiğiniz destek, güven, sevgi  ve samimiyet için siz Halitpaşa  Mahallesi sakinlerimize teşekkür ederiz. Toplumsal dayanışma adına yaptığımız her adım bizleri gururlandırdı. Yaptığımız her dayanışma bizlerde gizli kaldı. Özellikle kadınlarımızın ablası, annesi, sırdaşı olmaya, çocuklarımızın  muhtar teyzesi, ablası olmaya devam edeceğim.

Şimdi yeni bir dönem için kucaklayıcı  ve ilkeli duruşun süreceği kadınlarımızın yerel yönetimlerde etkin olmaya devam edeceği çok değerli azalarımla  2004 yılında baş koyduğum gönül verdiğim muhtarlık görevine siz seçmenlerimizden aldığımız güç ve güvenle tekrar talibim. Takdir ederseniz ki birikimlerimi tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya devam etmek istiyorum.

Beni yüreklendiren, Muhtarlığa devam diyen  Halitpaşa Mahallesinin Tüm sakinlerini  ve seçmenlerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.'' Bu yolda benimle beraber görev yapan ve desteklerini esirgemeyen  azalarıma da  saygıyla ve sevgiyle teşekkür ederim;  ifadelerine yer verdi. Mahallesindeki seçmeninden yeniden 2024 yerel seçimleri için oy isteyen  Yarar teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri