ŞÜKRÜ ÇAVUŞ MAHALLESİ GÜVENDE

23.02.2024 - Cuma 23:19

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ MAHALLESİ GÜVENDE 

Şükrü Çavuş Mahalle Muhtarı VE Muhtar Adayı Şeref ŞAŞ canla başla mahalle sakinleri için çalışıyor. Muhtar ŞAŞ son olarak mahallenin en riskli yerine çelik bar yapılmasına vesile oldu.

Şükrü Çavuş Mahallesi Su Deposu Caddesi Harmanlar Sitesi önüne ÇELİK BARİYER yapıldı. Rampa yukarıya çıkan vatandaşların soluklanması ve dinlenmesi amacıyla konulan banklara oturan vatandaşların rampa aşağı gelen araçların yaya vatandaşlar için özellikle yağışlı havalarda tehlike arz etmesi üzerine  harekete geçen mahalle muhtarı Şeref ŞAŞ Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulundu.

Yapılan inceleme sonucunda talebi uygun bulan Bursa Büyükşehir Belediyesi riskli noktaya enli kuvvetli çelik bariyer montajını gerçekleştirdi.

Şükrü Çavuş Mahalle Muhtarı Şeref ŞAŞ Bursa Büyükşehir Belediyesine ve bariyerin yapımında çalışan personele teşekkür ederek “Sitemizin önünde oturan ve bu noktadan yürüyen vatandaşlarımızın can güvenliği için gereken hassasiyeti gösteren Bursa Büyükşehir Belediyemize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çelik bariyerin montajı sırasında yaralanan personele Allah’tan acil şifalar diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden beri mahalle sakinlerimize hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz inşaallah” dedi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri