MUDANYA TARIMDA DA DEĞERİNİ BULACAK

27.02.2024 - Salı 14:59

MUDANYA TARIMDA DA DEĞERİNİ BULACAK 

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Akköy ve Dereköy'de vatandaşlarla buluşarak "Tarım yatırımlarımızla kırsal mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın da hak ettiği değere kavuşmasını sağlayacağız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, 31Mart 2024'te gerçekleştirilecek Yerel seçimler öncesinde ilçede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mudanya'da herkesle bir araya gelmek ve sorunları dinleyip çözüm önerileri hakkında bilgi vermek için mahalle mahalle, köy köy dolaşan Dinçer, son olarak Akköy ve Dereköy'de vatandaşlarla buluştu.

İlçe esnafının da sorunlarını dinleyen AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, tarihiyle, geçmişiyle Mudanya'nın önemli bir yer olduğunu ifade ederek, "İlçemizin kentkimliği eksikliği var. Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla buraya konfor getireceğiz" ifadelerini kullandı. "Biz olandan da olmayandan da sorumlu olacağız" diyen Dinçer, "İlçemizin turistik yapısını ortaya çıkarmak ve herkesin ilgisini Mudanya'ya çekeceğiz. Bununla birlikte tarım yatırımlarımızla köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da hak ettiği değere kavuşmasını sağlayacağız. Çok değerli incirimiz, zeytinimiz değerini bulacak. Köylerde yaşayan halkımız emeğinin karşılığını alacak" diye konuştu. Köy ziyaretlerinin ardından Çepni'ye geçen Gökhan Dinçer, Ayberk Bulut isimli gencin asker eğlencesine katılarak hayırlı tezkereler diledi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri