DEMİRHİSAR GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

05.03.2024 - Salı 10:45

DEMİRHİSAR GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR 

31 Mart 2024 günü yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar yaşlandı diyenlere nazire edercesine büyük bir enerjiyle günde 16 saat yollarda kendini ispatlıyor.

1994 ve 2004 yıllarında 2 kez Mudanya'da Belediye Başkanı olan Erol Demirhisar seçim startını aldığı günden itibaren gece ve gündüz demeden sahalarda yer alarak seçmenleriyle birlikte oluyor.

İyi Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar, Belediye Meclis üyesi adayları ve İyi Partililerle birlikte çarşı, pazar, dernek, muhtarlıkları ziyaretin yanı sıra kırsal mahalleleri de geziyor. 7'den 70'e halkın sevgisi ile karşılaşan Erol Demirhisar gördüğü bu ilgiden dolayı moral depoluyor.

Mudanya'da halkın sıkıntılarını, sorunlarını dinleyen Erol Demirhisar, biriken ve zamanında yapılmayan bu eksiklikleri, ''Belediyeyi Halkımız bize teveccüh ederse bu sorunları büyük bir ölçüde gidereceğiz'' dedi.

Mudanya Belediye Başkanı adayı olan Erol Demirhisar ''Belediye Başkanlığı yarışında yılmadan sonuca varana kadar devam edeceklerini'' söyledi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri