MUDANYA'DA YOLLAR TIKANDI, VATANDAŞ İSYAN ETTİ

12.04.2024 - Cuma 10:46

MUDANYA'DA YOLLAR TIKANDI, VATANDAŞ İSYAN ETTİ 

Yıllardır trafik kaosuyla boğuşan Mudanya, yaz aylarında yaşanan sıkıntıları bayram tatilinde yaşayarak, yaz aylarında önlem alınmazsa yine trafik sorunuyla karşılaşacağını gösterdi. Araç kuyrukları, arızalar ve yaya geçişleriyle adeta çıkmaza giren Mudanya acil çözümler bekliyor.

Mudanya'da havanın yaz aylarını aratmaması, bayram tatili  yaşanan trafik sorunun yaşanmasına neden oldu. Mudanya saatler süren bir trafik kaosunu yaşarken, Mudanya'ya Bursa ve çevre illerden de yoğun bir ziyaretçi akının olması, yolların bu yoğunluğa dayanamaması sonucunda trafik akışını alt üst etti.

Mudanya'ya girişlerde kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluştu ve Tirilye bölgesi de benzer bir durumla karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar araçlarını kenara bırakıp yaya olarak ilerlemek zorunda kaldılar. Dur-kalk nedeniyle birçok araç arızalanırken, bu durum sürücülerin sabrını zorladı.

Mudanya, turizm kenti olarak nitelendirilmesine rağmen bu durum yaz aylarının başlamasıyla birlikte  trafik sıkıntısının bu yılda tekrarlanacağının göstergesi oldu. İnsanlar, bu durumdan şikayetçi olurken, kalıcı bir çözüm bulunamasa da acil çözümler üretilmeye başlanması gerektiği belirtiliyor.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri