MUHTAR ŞEREF ŞAŞ YENİ DÖNEMİNE HIZLI BAŞLADI

07.05.2024 - Salı 19:46

MUHTAR ŞEREF ŞAŞ YENİ DÖNEMİNE HIZLI BAŞLADI

Şükrü Çavuş Mahallesinde geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Muhtar Şeref ŞAŞ bahar seferberliği başlattı.

Mahalle sakinleri tarafından şikayet konusu olan kaldırım çökmeleri, çöp konteynır eksikliklerinin giderilmesi, eskiyen çöp konteynırlarının yenilenmesi, parkların belirli bir sıralama çerçevesinde otlarının biçilmesi, özellikle yaşlılar ve çocuklar için yüksekten düşme tehlikesi oluşturan noktaların tel çitlerle güvenli hale getirilmesi çalışmalarına hız veren mahalle muhtarı Şeref Şaş ' Ben ve azalarım ilk günkü şevk ve heyecanla halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz " dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç'a ve belediye personeline teşekkür eden Muhtar Şeref ŞAŞ ' Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yenilenen ve olmayan noktalara da konulan çöp konteynırları çok iyi oldu. Yine Şükrü Çavuş Mahallemizde yokuş, rampa, kot farkı çok. Bisikletli çocuklar ve yaşlılarımız için tehlike oluşturan yüksek noktalara tel çitler konularak daha güvenli hale getirildi. Yoldaki çukurda bir teyzemiz ayağını burkunca şahsen ben o çukuru doldurdum betonla düzgün hale getirdim. Ufak ayrıntıları boş vermek telafisi mümkün olmayan sonuçlarla karşılaşmamıza neden olabilir düşüncesi, sorumluluk anlayışımız bu gibi ayrıntılar üzerinde yoğunlaşmamızı sağlıyor. Her şey mahalle insanımız için" dedi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri