OZAN KOZAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

13.05.2024 - Pazartesi 19:10

OZAN KOZAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

31 Mart yerel seçimleri sonrası Belediye Başkanlığı ve belediye Meclis üyeliğinde meydana gelen değişiklik sonra Mudanya Kent Konseyi oluşumunda değişiklik olması üzerine yeniden yapılanmaya gidecek olan Mudanya Kent Konseyi seçimlerinde Ozan Kozan adaylığını açıkladı.

Adaylığını açıklaya Ozan Koza, neden aday olduğu konusunda açıklamalarda bulundu, Kozan açıklamasında, "Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak, 5 yıldır görev yaptığım Kurumumuzda daha iyisini daha doğrusunu ve Mudanya’mıza değer katacak proje ve eylemlere katkı koyabilmek adına çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanlığına aday oluyorum.

Bursa'da sigorta şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olup, Kuyaka Mahallesine Zeytin ve Zeytin yağı ticaretiyle uğraşan, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesinde yaşamını sürdüren Kozan. Anne ve Babası tarafından Tirilye’li. Bursa ve Mudanya’da çeşitli dernek ve STK’ların Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığını yapan Ozan Kozan neden Mudanya Kent Konseyi sorusuna, " Mudanya Kentimize yasa ile belirlenmiş görev ve yükümlülüklerle çalışma arkadaşlarımızın geliştirdiği ve geliştireceği proje sorumlulukları ile fark yaratan eylemleri ortak akıl ve iyi niyet çerçevesinde yapacağımızın heyecanını yaşıyoruz. Değerli Kaymakamımız Sayın Ayhan Terzi, Sayın Belediye Başkanımız Deniz Dalgıç, Belediye Meclis üyelerimiz ve Parti Temsilcilerimiz ile Devletin Kurum ve iştirakleri, STK’lar Vakıf Üniversitelerimiz ve siz Basın Temsilcilerimiz ile seçimi kazandığımız an itibari ile uyum içerisinde çalışacağız. Mudanya'mızın ihtiyaçlarının ne olduğunu biliyoruz, çözüm yollarını ve Mudanyalının hayatını kolaylaştıracak projelerimizi yönetimimiz ile birlikte alacağımız kararların yapılandırılması için gerekli mercilere ulaştırarak takipçisi olacağız.

Yönetim Kurulumuzu Tüm Temsilcilerin Uzlaşısı İçinde Oluşturacağız.

Kent Konseyinin değerli Kurucu Başkanımız kıymetli büyüğümüz Sayın Soyer Kazancı, geçmiş dönem Başkanımız ve Meclis üyemiz Sayın Cumhur Aksan ve mevcut Başkanımız Sayın İbrahim Özyurtlu dostum ve ağabeyime kıymetli Basın emekçilerine teşekkür ediyorum ve ayrıca aday olacak tüm dostlarımıza başarılar diliyorum

Çalışma arkadaşlarımızla birlikte çok daha iyisini yapacağımıza ve inancım tamdır. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağımıza eminim" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri