JHVSTORE TIR'I MUDANYA'DA

14.06.2024 - Cuma 19:44

JHVSTORE TIR'I MUDANYA'DA

Askeri Ürünlerin Bulunduğu JhvStore Tırı, Bayram Coşkusunu Mudanya Meydanda Yaşatacak!

15-20 Haziran Tarihleri Arasında Mudanya Meydanda, Askeri Ürünlerin Satıldığı Gezici Mağaza Ziyaretçilere Açık Olacak! Mudanya, 14 Haziran 2024: Bayram coşkusunu bir araya getiren etkinlikler arasına askeri ürünlerin satıldığı JhvStore Tırı da katıldı! JhvStore, 15-20 Haziran tarihleri arasında Bursa Mudanya Meydanda kurulan tırıyla ziyaretçilerini bekliyor olacak.

JhvStore Tırı, askeri giyimden outdoor ekipmana kadar geniş bir yelpazede ürünler sunan bir gezici mağaza olarak öne çıkıyor. Şimdi ise bu farklı alışveriş deneyimini Bursa Mudanya Meydana taşıyor. Park içinde kurulacak olan JhvStore Tırı, ziyaretçilere askeri tarzda giyim ve ekipmanlar sunarken, aynı zamanda eğlenceli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

JhvStoreTırı'nın Sunacağı Etkinlikler ve Ürünler Arasında:

  • Askeri Tarzda Moda ve Ekipmanlar: Giyim, outdoor ekipmanlar, askeri temalı aksesuarlar ve daha fazlası.
  • Canlı Gösterimler ve Tanıtımlar:LED ekran video gösterimi.
  • Sohbet ve Bilgilendirme: Askeri alanlara ilgi duyan ziyaretçiler için bilgilendirici sohbetler ve danışmanlık.
  • Hediyeler ve İndirimler: Özel gün hediyeleri ve bayram indirimleri ile alışverişi daha da keyifli hale getiren fırsatlar.

JhvStore Tırı, 15 Haziran Cuma günü açılışını yapacak ve 20 Haziran Perşembe gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Mudanya Meydanda farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen herkesi bu özel etkinliğe davet ediyoruz!

 

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri