MUHTAR SAĞLAM İSTEDİ TELEKOM FİBER ÇALIŞMASINI BAŞLATTI

20.06.2024 - Perşembe 23:46

MUHTAR SAĞLAM İSTEDİ TELEKOM FİBER ÇALIŞMASINI BAŞLATTI

Hasanbey Mahallesi sakinleri internet konusunda iyileştirme isteğini Hasanbey Mahallesi Muhtarı Vezir Sağlam dikkate alarak yaptığı girişimler sonucu Mahalleye Fiber Optik kablo döşenmesini sağlaken çalışmalara bizzat kendiside eşlik etti.

Muhtar Sağlam, "Mahallemizde internetin ev ve iş yerlerinde çok yavaş olduğundan dolayı mahalle sakinlerimiz muhtarlığa gelerek Türk Telekom ile iletişime geçmemizi istediler, muhtarlık olarak mahalle sakinlerimiz in isteklerini gerçekleştirmek için Telekom'la vurarak mahallemize fiber optik kabloların yer altına döşenmesi için alt yapının yapımını sağladık. Muhtar olarak Mudanya için varız hizmet için varız diye boşuna söylemedik ve bunu gösterdik.  İnternetin daha hızlı kullanımını sağlamak maksadıyla kurulumunda doğrulamak için optik fiber kablolar kullanılması için gereken alt yapının gerçekleşmesini sağladık.

Türk Telekom'un gösterdiği hassasiyet doğrultusunda mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adında çok teşekkür ederim" diyen Hasanbey Mahallesi Muhtarı Vezir Sağlam duygularını ifade etti.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri