DENİZ YOLUYLA GELEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERİLMEDİ

21.06.2024 - Cuma 23:14

DENİZ YOLUYLA GELEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERİLMEDİ

İstanbul'dan  Mudanya üzerinden deniz yoluyla Bursa'ya sevk edilmek istene  uyuşturucuyu limana Feribottan iner inmez  kendisini bekleyen  Mudanya Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu maddeyle birlikte şahısları gözaltına aldı.

Mudanya Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri ile Bursa Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Cuma akşamı 18.30 sıralarında Güzelyalı İDO iskelesinde İstanbul'dan uyuşturucu madde geleceğini haber alarak ortak bir çalışma yaptı uyuşturucuyu İstanbul'dan getiren Bayan şahıs N.Ö feribottan inince yakalandı. Uyuşturucu getiren şahıs  Bursa'ya götürmek için bekleyen Ş.T isimli şahısı da yakalayan ekipler yaptıkları aramada 85 Gram Metamfetamin, ele geçirdi. Her iki şahısın işlemleri Mudanya Emniyetince devam ediyor.

İşlemlerin sonunda her iki şahısta mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecekler. Yapılan açıklamada uyuşturucuya karşı Mudanya Emniyetinin çok hassas hareket ederek, özellikle gençlerin zehirlenmesine izin vermeyeceklerini ifade ettiler.

 

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri