Mudanya emniyeti sahte ve kaçak alkole göz açtırmıyor

03.01.2024 - Çarşamba 12:01

Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkolden oluşan çeşitli türden içkilerin imalat ve satışı konusunda Mudanya Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, Mudanya’da 42 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Mudanya Emniyeti Asayiş Büro ekipleri tarafından sahte ve kaçak alkolü önlemeye yönelik çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

Yılbaşının yaklaşması nedeniyle alkole yönelik artan talepler nedeniyle piyasaya kaçak ve sahte alkol sokmaya çalışanlara yönelik ilçe emniyet müdürlüğü göz açtırmıyor.

Bu çalışmalar kapsamında farklı zamanlarda düzenlenen operasyonlarda, 8 adet birer litre ve 4 adet 70.cc’lik şişelere doldurulmuş el yapımı olduğu düşünülen toplamda 11 litre viski ele geçirildi.

Diğer bir düzenlenen operasyonda ise, yabancı plakalı bir aracın içerisinde yurtdışı bandrollü birer litrelik 16 adet viski, 10 adet birer litrelik votka ve 5 adet birer litrelik rakı toplamda 31 litre kaçak alkol yakalandı.

Toplamda 31 litre kaçak ve sahte alkollün ele geçirildiği farklı zamanlı operasyonlarda yakalanan S.A ve A.H gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri