MUHTAR ŞEREF ŞAŞ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM

25.01.2024 - Perşembe 16:17

Şükrüçavuş Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Şeref ŞAŞ Su Deposu Caddesinde ve Parklarda tehlikeli noktalara demir korkuluk, bariyer yapılmasına vesile oldu.

Son olarak emekli bir öğretmenin düşme tehlikesi geçirdiği Su Deposu Caddesi Sardunya Sitesi yanında yaya kaldırımının yüksek bir noktada bittiği yere müdahale eden Muhtar Şeref ŞAŞ Bursa Büyükşehir Belediyesine yaptığı müracaatla metal korkuluk ve eğik düzlem yapılmasını sağladı. Yine Yunuslar çocuk Parkı karşısında bulunan spor aletlerine inen merdivenlere Mudanya Belediyesi tarafından korkuluk yapılmasını sağladı.

Muhtar ŞAŞ “Yaptığımız tespitler ve mahalle sakinlerimizden gelen önerileri dikkate alıp gereken mercilere yazılı başvurularımızı yapıyor ve arkasını takip ediyorum. Ben ve Muhtar Azalarımız canla başla mahallemizin daha yaşanabilir bir yer olması için gayret gösteriyoruz. Yokuşu bol olan mahallemizde korkuluğu olmayan merdivenler, yüksek olup insanımız için tehlike arz eden noktalara müdahale ediyoruz. Birileri için basit görünen ayrıntılar birileri için hayati risk taşıyabiliyor. Sorun ve eksiklikleri gideren tüm yerel yönetimlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

31 Mart 2024 Yerel seçiminde yeniden göreve talip olduğunu hatırlatan Mudanya Şükrüçavuş Mahalle Muhtarı Şeref ŞAŞ ilk günkü hizmet gayretiyle çalıştıklarını vurguladı.

Bir hayırseverin bağışladığı hasta yatağını teslim alan Şükrüçavuş Mahalle Muhtarı Şeref ŞAŞ ihtiyaç sahibi hastaya ulaştırıldığını belirterek “Başlattığımız İyilik Hareketi’ne destek veren tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun” dedi.

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri