MUHTAR ŞEREF ŞAŞ " BEN DEĞİL BİZ YAPTIK "

06.02.2024 - Salı 19:38

MUHTAR ŞEREF ŞAŞ " BEN DEĞİL BİZ YAPTIK "

 2019 yılında Mudanya Şükrü Çavuş Mahalle Muhtarlığına seçilen ve seçildiği ilk gün başlattığı komşuluk farkındalığını artırmayı amaçlayan Muhtar Şeref Şaş " İyilik Hareketi " adını verdiği sosyal yardımlaşma çalışmalarına hayırseverlerinde destekleriyle devam ediyor.

Mudanya Şükrüçavuş mahallesinde 12 aileye et ve çeşitli ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerine genel gıda yardımı ulaştıran Muhtar Şeref Şaş "2019'da mahalle komşularımızın destekleriyle muhtar seçildim. Başlattığım İyilik Hareketi'ne duyarsız kalmayan iyiliksever insanımız büyük destek verdi. Uzun bir zaman diliminde çeşitli acılar ve kapanmalarla yaşadığımız COVİD-19 küresel salgınında artan destek talepleri için hayırseverlerimize çağrı yapmaya başladık ve şükür karşılık bulduk.

Bugün de 12 ailemize hayırseverimizin desteğiyle et ve bazı ihtiyaç sahibi mahalle komşularımıza gıda paketleri ulaştırdık. Amacımız asla gösteriş yapmak değil. Zaten ben İyilik Hareketi'nin hizmetkârıyım. Hayırseverlerin desteklerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyorum. Yapılanları ben değil biz elele gönül gönüle yaptık ve yapmaya devam ediyoruz." dedi.

Hayırseverlere seslenen Muhtar Şaş Ramazan ayının yaklaştığını belirterek ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olmak isteyenlere çağrıda bulunarak desteklerinin devamını diledi.

Hatırlanacağı üzere Muhtar Şeref Şaş 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden muhtarlığa adaylığını açıklamıştı

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri