MUHTAR ŞEREF'TAN YELDEĞİRMENİ PARKI UYARISI

12.02.2024 - Pazartesi 17:49

MUHTAR ŞEREF'TAN YELDEĞİRMENİ PARKI UYARISI

 Mudanya Şükrüçavuş Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Şeref ŞAŞ ilçe bazında tüm yetkililere seslenerek "Asayiş olayları nedeniyle Yeldeğirmeni Parkı'na MOBESE Kent Güvenlik Kamerası takılmasını önemle istiyorum." dedi. Bu konuda daha önce defalarca gündem oluşturan Muhtar Şeref Şaş son olarak gece Yeldeğirmeni Parkı'nda bulunan metal çöp tenekelerinde gecenin bir yarısı ateş yakanlara müdahale etti.

Şükrüçavuş Mahalle Muhtarı Şeref ŞAŞ Yeldeğirmeni parkında kamu malı olan metal çöp tenekelerinde gecenin ilerleyen saatlerinde ateş yakanlara müdahale etti. Emniyet güçlerinede haber veren Muhtar ŞAŞ çam ağaçları arasında yakılan ateşi söndürdü.

Muhtar ŞAŞ yetkililere seslenerek "Hatırlanacağı üzere sahipleri yurt dışında olan metruk ev sahiplerine aylarca uğraşarak ulaşmış, mülk sahipleriyle anlaşarak Mudanya Belediyemizin desteğiyle Yeldeğirmeni Parkı'nda büyük güvenlik sorunu oluşturan metruk evlerin yıkımını ve molozlarının kaldırılmasına vesile olmuştum. Ancak bu parkımızda güvenlik sorunları bir türlü bitmedi. Şimdi de gece geç vakitte kamu malı metal çöp kutularını ateşe verenlerle uğraşıyoruz. Emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum bir telefonumuzla geliyorlar ancak bu noktanın 7 gün 24 saat kayıt altında olduğunun bilinmesi büyük bir caydırıcılık oluşturacaktır. Bu noktada istenmeyen hadiseler oluşmadan mutlaka önlem alınmalı MOBESE takılmalı" dedi.

Gece gündüz mahalle sakinleri için muhtar azalarıyla beraber mesai mevhumu gözetmeksizin çaba gösterdiklerini belirten Muhtar Şeref ŞAŞ duyarlı mahalle sakinlerine de teşekkür etti.

Olay Sonrası Yeldeğirmeni Parkı'nda Temizlik Ve Düzenleme Çalışması

Muhtar ŞAŞ'ın talebi üzerine olay gecesinin ardından Mudanya Belediyesi ekipleri Yeldeğirmeni Parkı'nda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Muhtar ŞAŞ Mudanya Belediyesine teşekkür etti.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri