MUHTAR SAĞLAM, HASANBEY'İN YOLLARINA KONFOR GETİRİYOR
MUDANYA'DA GECE SAATLERİNDE YANGIN ÇIKTI
13.02.2024 - Salı 11:06
MUDANYA'DA GECE SAATLERİNDE YANGIN ÇIKTI
Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi 1. Bahçıvan Sokakta Hasaner Apartmanı'nın 3.cü katında çıkan yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangın sonrası büyük hasar oluştu.
Yangın sırasında itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi yangının büyümesine ve çevredki binalara sıçramasını önledi. Bir itfaiye eri, yangınla müdehale sırasında hafif şekilde yaralandı.
Yaralı itfaiye eri, hemen olay yerine çağrılan ambulansla Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından itfaiye erinin durumunun iyi olduğu ve tedavi altına alındığı bildirildi.
Yangın sırasında afetin büyümesini engellemek için yoğun çaba harcayan itfaiye ekipleri, yangının diğer dairelere sıçramasını engelleyerek olayı kontrol altına aldı. Yangın sonrasında ise bölgeye polis ekipleri ve ambulanslar yönlendirildi.
Yangın evde büyük miktarda hasar oluşurken, mahalle sakinleri de endişe ve tedirginlik yaşadı. Olay yerine gelen yetkililer, yangının çıkış nedeni konusunda detaylı bir soruşturma başlattıklarını ve en kısa sürede net bir sonuca ulaşacaklarını belirttiler.
Haber: İlhan Atabey


İDO DENİZ OTOBÜSÜ İSKELEYE YANAŞIRKEN İSKELEYE ÇARPTI
AKÜLÜ MOTOSİKLET KAZASINDA SÜRÜCÜ VE YOLCULAR YARALANDI
MUDANYA’DA YOLLAR BÜYÜKŞEHİRLE YENİLENİYOR
MUDANYA’DA 2026-2027 ADLİ YILI AÇILIŞI YAPILDI
DALGIÇ’TAN İNCİR ÜRETİCİLERİNE HASAT ZİYARETİ
MUDANYA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER COŞKUSU
ZAFERİN 104 ÜNCÜ YILI MUDANYA’DA TÖRENLERLE KUTLANDI
BALIKÇI BARINAĞINI MEVKİİNDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, YARALILAR VAR
66 YAŞINDAKİ KADIN YAYA OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
MUDANYA’DA CAN DOSTLARIN YAŞAM ALANI BÜYÜYOR
