MUDANYA'DA GECE SAATLERİNDE YANGIN ÇIKTI

13.02.2024 - Salı 11:06

MUDANYA'DA GECE SAATLERİNDE YANGIN ÇIKTI

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi 1. Bahçıvan Sokakta Hasaner Apartmanı'nın 3.cü katında çıkan yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangın sonrası büyük hasar oluştu.

Yangın sırasında itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi yangının büyümesine ve çevredki binalara sıçramasını önledi. Bir itfaiye eri, yangınla müdehale sırasında hafif şekilde yaralandı.

Yaralı itfaiye eri, hemen olay yerine çağrılan ambulansla Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından itfaiye erinin durumunun iyi olduğu ve tedavi altına alındığı bildirildi.

Yangın sırasında afetin büyümesini engellemek için yoğun çaba harcayan itfaiye ekipleri, yangının diğer dairelere sıçramasını engelleyerek olayı kontrol altına aldı. Yangın sonrasında ise bölgeye polis ekipleri ve ambulanslar yönlendirildi.

Yangın evde büyük miktarda hasar oluşurken, mahalle sakinleri de endişe ve tedirginlik yaşadı. Olay yerine gelen yetkililer, yangının çıkış nedeni konusunda detaylı bir soruşturma başlattıklarını ve en kısa sürede net bir sonuca ulaşacaklarını belirttiler.

Haber: İlhan Atabey

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri