İYİ PARTİ MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİRHİSAR’I TANITTI

17.02.2024 - Cumartesi 12:40

İYİ PARTİ MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİRHİSAR’I TANITTI

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Ersin Erdönmez, 31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Erol Demirhisar’ı tanıttı.
Başkan Ersin Erdönmez, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin Mudanya’mız başta olmak üzere Bursa’mızın ilçeleri, mahalleleri ve köylerine, Bursa Büyükşehir’imiz ile tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın ve mahcup etmesin.
Vatandaşlarımız için yerel düzeyde çözümler bulabilecek bir konumda olan belediye başkanları arasında; mevzuatla belirlenen görev ve yetkiler doğrultusunda özveriyle hizmet edenler de, sorumluluklarının gereğini layıkıyla yerine getirmiş olurlar. İşte bütün bu tanımlamaları kapsayan, tecrübesi, bilgisi ve Mudanya’yı avucunun içi gibi bilmesiyle, belediyecilikte duayen bir isim olan, Mudanya Belediye eski Başkanımız Sn. Erol Demirhisar, Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir.


Hayırlı uğurlu olsun sözleriyle sözü başkan adayı Erol Demirhisar’a verdi
İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar, tecrübesi ve kendine özgüveni ile başladığı konuşmasında, “bizler Mudanya’ya az ya da çok hizmet ettik, gün geldi birlikte ağladık, gün geldi birlikte güldük. Fakat yine sokaklardayım, yine Mudanyalıyla birlikteyi. Şimdi öylemi bakıyorum da başkanları sokaklarda yürürken göremiyorum. Bizler ne kapıları kırdık nede kırdığımız kapıları para verip yeniden yerine taktırdık. Ne yapacağız neler yapacağız bunları anlatacağım, bana göre belediyecilik insanın sırtını sıvazlamak, onun dertlerini dinlemek, onun sosyal tarafına dokunmak demek. Bana aday ol dediniz bende sizi dinledim aday oldum arkadaşlar. Geçekleri görelim 2023 e kadar Mudanya’da 23 Bin kişi aç. Seçim çalışmalarımızı para dağıtarak yapmayacağız, vatandaşı rahatsız ederek yapmayacağız” diyerek birlik beraberlik mesajı vererek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber: İlhan ATABEY

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri