YAŞAM KONFORUNU ARTIRACAĞIZ

18.02.2024 - Pazar 17:00

YAŞAM KONFORUNU ARTIRACAĞIZ 

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer,Mudanyalılara ilçedeki sorunların çözümleriyle göreve talip olduklarını söyledi.

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafı ve vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. Mudanya halkının samimi ilgisiyle karşılaşan Gökhan Dinçer, ilçenin daha yaşanılabilir bir yer olması için çalışacaklarını söyledi. Mudanya'nın sorunlarının farkında olduğunu belirten AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "Sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümleri ile göreve talibiz. Kin değil söz tutan, bakarız değil yaparız diyen ve laf değil proje üreten bir çalışma ahlakıyla  çalışacağız" dedi.

İpar Caddesi esnafını ziyaret eden Gökhan Dinçer, Bursa'nın incisini hak ettiği yere taşımak istediklerinin altını çizdi. Tüm ilçe halkıyla birlikte Mudanya için çalışacaklarını tekrarlayan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, amacımız ilçede yaşam konforunu ve kalitesini artırmayı ve bunun için gerekli çözümlerle göreve geleceklerini söyledi.

 

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri