BU BULUŞMADA ‘İŞ’ VAR
YAŞAM KONFORUNU ARTIRACAĞIZ
18.02.2024 - Pazar 17:00
YAŞAM KONFORUNU ARTIRACAĞIZ
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer,Mudanyalılara ilçedeki sorunların çözümleriyle göreve talip olduklarını söyledi.
AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafı ve vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. Mudanya halkının samimi ilgisiyle karşılaşan Gökhan Dinçer, ilçenin daha yaşanılabilir bir yer olması için çalışacaklarını söyledi. Mudanya'nın sorunlarının farkında olduğunu belirten AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "Sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümleri ile göreve talibiz. Kin değil söz tutan, bakarız değil yaparız diyen ve laf değil proje üreten bir çalışma ahlakıyla çalışacağız" dedi.

İpar Caddesi esnafını ziyaret eden Gökhan Dinçer, Bursa'nın incisini hak ettiği yere taşımak istediklerinin altını çizdi. Tüm ilçe halkıyla birlikte Mudanya için çalışacaklarını tekrarlayan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, amacımız ilçede yaşam konforunu ve kalitesini artırmayı ve bunun için gerekli çözümlerle göreve geleceklerini söyledi.



MUDANYA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SUP ETKİNLİĞİ
SAHTE AVUKAT YAKAYI ELE VERDİ
MARKETE GİREN KEDİ ETLERİN TADINA BAKTI
TİRİLYE SAHİLİNDE PEYZAJ ALANI OLUŞTURULUYOR
POLİSİN ÇOCUKLARA SANAT DESTEĞİ
HASANBEY MAHALLESİNE “SAĞLAM” ASFALT
ATATÜRK’E DUYULAN SEVGİ ENGELLERİ AŞTI
MARMARABİRLİK’LE “MİNİK ŞEFLERİN ZEYTİNLİ TARİFLERİ” DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN SAHİLLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
MUDANYA BELEDİYESİNE HAYATİ TEHLİKE İHBARI
