BURGAZLI GENÇLERDEN GÖKHAN DİNÇER'E YOĞUN DESTEK

21.02.2024 - Çarşamba 17:57

BURGAZLI GENÇLERDEN GÖKHAN DİNÇER'E YOĞUN DESTEK

 Yoğun sevgi gösterileri ve sloganlarla karşılanan Dinçer, "Burgazspor yarım asırlık bir geçmişe sahip. Mudanya köklü spor kulüplerinin altyapılarıyla sporcu fabrikası olacak. Mudanya'yı her branşta sporun merkezi olacak" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Dinçer, Burgaz'da gençlerle buluştu. Mudanya'nın her yerinde gençlerden her zaman destek gördüklerini ifade eden Gökhan Dinçer, "Biz Mudanya'mızda büyüklerimize evlat, küçüklerimize abi olmaya geleceğiz. Hep beraber görev yapacağız. Mudanya'mızda spor tesislerinden tutun da gençlik merkezlerine kadar çok fazla eksik var.  Maalesef bu anlamda geride kalmış urumda" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Burgaz'da gençlik merkezi sözü verdiğini hatırlatan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "Spor anlamında da çalışacağız. Genel anlamda gençlerimizi, sporu düşünen projelerimiz olacak. Mudanyamızın 87 bin seçmeninin her birinin elini sıkmak için çalışacağız" dedi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Şeker ise "Gelecek sizin. Size çok inanıyor ve güveniyoruz. Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Bu seçimde sizin enerjinize çok ihtiyacımız var. Sizin varlığınızı çok önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri