MUDANYA TİYATRO TOPLULUĞU PERDELERİNİ AÇTI

27.02.2024 - Salı 16:06

MUDANYA TİYATRO TOPLULUĞU PERDELERİNİ AÇTI 

Mudanya Belediyesi Kültürel ve Etkinlikler kapsamında ücretsiz olarak sahne alan "Bir Doktora mı Danışsak" adlı oyun,Ekim Sanat Sahnesi'nde tiyatro sevenlerle buluştu.

Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tiyatro Mudanya Topluluğu bir Anton Pavloviç Çehov'un öyküsü olan "Bir Doktora mı Danışsak" öyküsünü yönetmen Ömer Naci Topcu'nun uyarladığı oyun, Ekim Sanat Sahnesi'nde oynandı. 'Bir Doktora mı Danışsak' adlı oyun, "Dişçi", "Korkunç Bir Gece","Kutlama", "Aksırık" ve "Boğulan Adam'dan oluşan  perdelik oyun tiyatro sevenlerin beğenisine sunuldu.

Oyuncuların Yüksek Performans Sergilediği Oyunu Seyircilerden Büyük Beğeni Topladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz izlediği oyunun sonunda, oyuncuları tek tek kutlayarak tiyatronun Mudanya'daki önemine vurgu yaptı ve yönetmen Ömer Naci Topcu'ya çiçek takdim etti. Türkyılmaz, tiyatronun kültürel hayatın önemli bir parçası olduğunu ifade ederek, Tiyatro Mudanya Topluluğu'nun başarılı performansını takdir etti. Oyun, sanatseverlerin ilgiyle izlediği ve beğeniyle karşıladığı bir etkinlik oldu. Mudanya Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri, şehirdeki sanat ve kültür hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri