SEÇİM İRTİBAT OFİSİ AÇILIŞINDA GÖKHAN DİNÇER'e TAM DESTEK

04.03.2024 - Pazartesi 10:13

SEÇİM İRTİBAT OFİSİ AÇILIŞINDA GÖKHAN DİNÇER'e TAM DESTEK 

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer'in seçim irtibat ofisi büyük bir kalabalık eşliğinde açılışı gerçekleşti.

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer'in seçim irtibat ofisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik hazırlıklarını hızlandırmak amacıyla hizmete açıldı. Dinçer, seçim sürecini daha etkin yürütmek ve vatandaşlarla daha yakın bir iletişim kurmak için ofisini hizmete açtı.

Açılışa, önceki dönem Teknoloji ve Sanayi Bakanı Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mehmet Muhittin Saltık, parti üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bu gösterilen yoğun katılım, Gökhan Dinçer'in seçim kampanyasına verilen destek ve önemin bir göstergesi olarak nitelendirildi.

Dinçer'in seçim irtibat ofisi, vatandaşların sorunlarını dinlemek, beklentilerini almak ve onlarla doğrudan iletişim kurmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, ofis aracılığıyla seçim sürecine ilişkin bilgilendirme ve iletişim faaliyetleri de yürütülecek.

Gökhan Dinçer, seçim irtibat ofisinin hizmete açılmasıyla birlikte, seçim kampanyasını daha etkin ve katılımcı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyor.

Vatandaşların temsilcisi olarak, onların beklenti ve taleplerini doğrudan şekilde dinleyip çözüm odaklı projeler geliştirme konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Bu adımın, Mudanya'nın geleceği için önemli bir dönüm noktası olacağını belirten Dinçer, halkın desteğiyle birlikte ilçenin gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri