EROL DEMMİRHİSAR RAKİPLERİNE SESLENDİ

11.03.2024 - Pazartesi 12:27

EROL DEMMİRHİSAR RAKİPLERİNE SESLENDİ 

Çıktığımız bu kutsal yolda hepinize başarılar diliyorum. Bu yolun ne katlar kutsal olduğunu, halkımızdan oy isteyerek onlara hizmet etmenin ne kadar heyecan verici olduğunu, 2 dönem belediye başkanlığı yapmış bir dostunuz olarak belirtmek isterim Bunu hiç bir zaman unutmayın! Biz halkımıza hizmet etmek, onların dertlerine derman olmak. sorunlarına hızlı çözüm üretmek için aday oluyoruz.

Mudanya'da gerçek huzuru, kardeşliği, saygı ve sevgiyi ortaya koyacak muhteşem bir kadro de Mudanyalılara hizmet etmek için sabırsızlanıyorum.

Hepimize çok iş düşüyor. Çok çalışmak, kendimizi en ıyi şekilde tanıtmak, her Mudanyalı hemşerilerimize ulaşarak neden bizi seçmelerini anlatmak, seçim surecinde en önemli görevimiz olacak. Beraber üreterek, birlik olarak ve çok çalışarak başaramayacağımız hiç bir şey yok Elbette bizi bu yolda rahatsız edecek. bir çok can sıkıcı söylemde ve ithamda bulunacaklardır. Bu konuda sizlerden ricam, birbirimize sonuna kadar güvenerek sevgi ve saygı ile her görüşe cevap verecek. tüm vatandaşlarımıza hoşgörü ile yaklaşacağız. Bildiğiniz gibi seçimlerde aday olma surecim. Mudanya'da hiç tanımadığımız adayları çıkaran partilerin bize bu 2 adayı dayatması ve bunun sonucunda çok değerli İYİ Parti yöneticilerinin nazik davetleri sonucunda gerçekleşmiştir Mudanya'mıza, yani yaşadığımız bu kente sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur.

Ortaya koydukları bütçeleri var olma sebeplerini en az benim kadar sizlerde biliyorsunuz Mudanya'da bir tarih değişecek. Eğer bu dayatılan ithal adaylara karşı sonuç alamazsak, bundan sonra Mudanya'mız hiç bir koşulda Mudanyalılara emanet olamayacaktır. Seçimi başarı ile tamamladığımızda ise herkese Mudanya'nın gücünü ve beraberliğini kanıtlamış olacağız. Rant çevrelerinin istekleri sonucu çıkan bu dayatmaya dur demek ve yaşadığımız bu kente sahip çıkmak için bizlere çok fazla görev düşüyor. Sözlerimin en başında belirttiğim gibi  bu yol kutsal bir yoldur. Ben sizlere güveniyorum. Mudanya'mıza sahip çıkmak için çıktığımız bu kutsal yolda hepinize başarılar diliyorum Allah utandırmasın.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri