MUHTAR ŞAŞ ERZAKLARI YERLERİNE ULAŞTIRDI

16.03.2024 - Cumartesi 16:01

MUHTAR ŞAŞ ERZAKLARI YERLERİNE ULAŞTIRDI 

Mudanya Şükrü Çavuş Mahalle Muhtarı ve Muhtar adayı Şeref Şaş Gelenekselleşen Erzak Koli Dağıtımını Gerçekleştirdi. Mudanya Şükrü Çavuş Mahalle Muhtarı Şeref Şaş temin ettikleri 30 adet erzak kolisini ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerine dağıttı. Bunun yanında kahvaltılık alımı için 500TL'lik avm hediye çekleri de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Şükrüçavuş Mahalle sakinlerinin teveccühüyle göreve geldiği 2019 yılında başlattığı İyilik Hareketiyle bilinen Şükrü Çavuş Mahalle Muhtaro Şeref Şaş her ramzan olduğu gibi bu ramazan ayında da erzak kolisi dağıtımını gerçekleştirdi.

Muhtar Şaş "Tüm İslaâm alemine hayırlı ramazanlar diliyor, mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda erzak kolilerimizi ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerimize ulşatırdık. Bu iyiliğe destek veren hayırsever arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. El birliğiyle yine huzur verici bir gayret gösterdik." dedi.

Bu arada Şükrü Çavuş Mahallesinde yürüme zorluğu çeken mahalle sakinleri için tekerlekli sandalye temin ettiklerini belirten Mahalle Muhtarı Şeref Şaş "Mahallemizde uzun süredir engelli sandalyeleri, yataklarını hayırseverlerimizin de destekleriyle ihtiyaç içinde olan komşularımıza ulaştırıyoruz. Mahalle sınırlarımızda olup ta engelli sandalyesi ve bunlar gibi ihtiyaçları olanların bana ya da azalarımdan herhangi birisine ulaşmaları üzerine harekete geçiyoruz" dedi.

Dünya'da masum, sivil çocuklara, kadınlara ve halklara yapılan orantısız askeri güç saldırılarının bombardımanların, savaşta yetim kalan çocuklara el konularak organlarının çalınmasının, katledilmelerinin bunları gerçekleştiren insanlıktan nasibini almamışlar için kara bir leke olduğunu belirten Muhtar ŞAŞ "Allah devletimize Milletimize zeval vermesin. Bu vahşeti yapanlara Allah fırsat vermesin. Bir an evvel dünyada haksız yere dökülen masum kanlarının durmasını diliyorum." dedi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri