ÇOCUKLARIN HAREKETİ MUHTAR VEZİR SAĞLAM'I DUYGULANDIRDI

28.03.2024 - Perşembe 18:47

ÇOCUKLARIN HAREKETİ MUHTAR VEZİR SAĞLAM'I DUYGULANDIRDI

Okul öncesi eğitim veren Renkli Düşler Kreş gündüz bakım evi öğrencilerinin harçlıklarıyla biriktirerek oluşturdukları gıda kolilerini Hasanbey Muhtarı Vezir Sağlam' teslim ettiler. Duygulanan Muhtar gözyaşlarına hakim olmadı.

Ramazan ayında hayır ve hasenatın çokça yapıldığı gönlerde çocuklar ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Anne ve Babalarının desteklerliye ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gıda kolileri poşetler hazırladılar. konunun çok hassas olması ve çocukların yardımlaşma duygusunun gelişmesi için farkındalık  olarak yapılan hareketleri başta Muhtar Vezir Sağlam olmak üzere herkesi duygulandırdılar.

Annelerinin gözetiminde yardım kolilerini teslim etmelerinin ardında Muhtar Sağlam, " Beni en çok duygulandıran yardım poşetleri Renkli Düşler kreş gündüz bakım evi öğrencileri biriktirdikleri kendi harçlıkları ile elleri öpülesi annelerin yardımları ile oluşturdukları yardım poşetlerini ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere muhtarlığımıza getirdiler, iyi ki varsınız güzel yürekli çocuklar şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim diyerek duygularını dile getirdiler.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri