MUDANYA’DA ENGELLİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

28.03.2024 - Perşembe 15:24

Mudanya Yardımlaşma Sepeti ve Engelliler Federasyonu Mudanya Temsilciliğinin engelliler ve engelli ailelerini düzenlediği iftarda bir araya getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde, engelliler ve aileleri sohbet etme imkanı buldular.

Düzenlenen iftar yemeğiyle Mudanya’da ikamet eden engellileri ve ailelerini bir araya getirdi. yeni Belediye İş Merkezi Engelliler federasyonu bürosunun önünde  gerçekleşen iftar yemeğine Mudanya Engeller Derneği Başkanı Fevzi Ercan, önceki Dönem Başkanı Hürriyet Aslıkara, Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Ünal Şıpkan ve aileleri katıldı.

“Her İnsan Bir Engelli Adayı”

Federasyon Başkanı Ünal Şıpkan, Her insanın bir engelli adayı olduğunun altını çizerek, “Mudanya'da yeni oluşturduğumuz Federasyon Temsilciliğimiz olarak yaşama sevinciyle hayata tutunan engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her zaman yanındayız” dedi.

İftarın Gerçekleşmesinde Katkıları Olanlara Teşekkür
Dernek başkanları Şıpkan ve Ercan, geceye en büyük katkısı olan Mudanya'nın esnafı Muhammed Salim Suat'a ve  katkıda bulunan diğer esnaflara engellilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken, Yardımlaşma Sepeti üyelerinin ikramlara katkılarından dolayı, İftara katılanlara iftar alanında boş yer bırakamayan davetlilere de ayrıca teşekkür ettiler.

Program Mehmetler Camii İmamı Akif Şanlı'ın dualarıyla sona erdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri