MUDANYA AŞIĞI ERKAN CAN

30.03.2024 - Cumartesi 15:08

MUDANYA AŞIĞI ERKAN CAN 

Mudanya'mıza aşık bir siyasetçi, iş insanı olarak sadece sevmekle yetinmeyip bu güzel yerin insanına doğrulardan ayrılmadan, dürüstçe hizmet etmenin mutluluğuna ermek adına çıktığım yolda iyi niyetle ilerledim. Saygıdeğer halkımızın huzuruna çıktım.

Attığım her adımda Mudanya'mıza fayda sağlamanın tasasını yaşadım.

Gördüm ki, Mudanya’da insanımız sıkıntılı. Sorunlar, eksiklikler, yanlış icraatlar, gençlerimizin geleceğini, kıymetli büyüklerimizin huzurunu çalıyor, geleceğimiz haddinden fazla satılan mülklerle ipotek altına alınıyor.

Böylesine güzel bir konumda olan Mudanya'mızın kayıpları inanın sanılandan çok daha büyük. Refah, huzur ve mutluluk içinde dünya markası olması gereken Mudanya kaos içinde.

İşte bu döngüyü değiştirme inancıyla, halkımıza siyaseten hizmet etmek adına samimi bir girişimde bulundum. Fakat benim dışımda gelişen çeşitli  etkenler Mudanya'mız için hizmet etme aşkıyla dolu olan şahsımın önüne hak etmediğimi düşündüğüm, Mudanyalılara ihanet olarak gördüğüm sudan bahane ve çıkarılan engellerle halkımıza hizmet etme, Mudanya'mızı yücelme mutluluğundan mahrum bırakıldım.

Ancak Mudanya’ya Küserek Bir Kenara Çekilmedim.

“Tamam ben yokum ancak Mudanya nasıl daha iyi hizmet alır” diyerek yaptığım gözlem ve araştırma sonucu edindiğim kanaati vicdani bir sorumluluk hissederek çok kıymetli Mudanyalılarla paylaştım.

Ailemle birlikte Mudanya’da yaşayan ancak ekmeğinin tek bir lokmasını bile Mudanya’ya bağlı olmadan kazanan bir iş insanı olarak bu güzel yere hizmet etme mutluluğunu yaşamaktan başka hiçbir çıkarım olamaz.

ERKAN CAN olarak her zaman ne istediğini bilen, inandığı doğrularla hareket eden, dik duran, kimsenin hakkını yemeyen bir siyasetçi oldum.

Partizan körlük yaşayanların geçtiğimiz 10 yıldır otorite olarak kabul ettikleri siyasi partilerine rağmen Mudanya'mızda yaşanan olumsuzlukları görmezden gelmelerini anlıyorum.

 

Dolayısıyla şahsıma yönelik olarak yapılan olumsuz yorumların nazarımda hiçbir kıymeti harbiyesi olmadığını vurguluyorum. Sağ duyulu olan herkes için Mudanya’nın bu ortam ve şartlarda nasıl hizmet alabileceği çok açıktır. Mudanya iyi bir karaktere, ruh dengesine, akla, enerjiye, iyi niyete sahip, halkına gönül vermiş genç bir belediye başkanına kavuşmalıdır.

Siyasi Partilerin ötesinde yerel seçimde ADAM seçtiğimize inanmayanlar geçtiğimiz 10 yıla dönüp vicdan penceresinden bir daha baksınlar.

Aşkla ve Sevgiyle Kalın

 

Erkan CAN

Bir Mudanya Aşığı

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri