GÖKHAN DİNÇER MUDANYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

03.04.2024 - Çarşamba 22:55

GÖKHAN DİNÇER MUDANYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı olan Gökhan Dinçer, seçim sonrası Mudanyalılara seslenerek demokratik ortamda gelişen seçimler sonrası seçimi kaybetmesinin ardından kendisine destek veren Mudanyalılara teşekkür etti.

Gökhan Dinçer açıklamasına Mudanyalılara teşekkür ederek başladı. Dinçer, " sizlerinde bildiği üzere seçimler bitti, demokrasimiz işledi halkımız tercihini yaptı. Bu anlamda Mudanya'da Bursa'da seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisini tebrik ediyorum.

Mudanya'da Belediye Başkanı seçilen Deniz beyi, Bursa'da Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey'i tebrik ediyorum, seçilen Belediye Meclis üyelerini tebrik ediyorum, inşallah Mudanya ve Bursa'mızda hayırlı işler yapmalarını diliyorum.

Bir kampanya yönettik ekibimle birlikte bu süreç içinde, çok güzel ilişkiler kurduk, gençlerimizle, halkımızla birlikte olduk. Bu arada beni arayan bana destek veren, gözyaşlarıyla teselli eden gençlerimize, amcalarıma çok teşekkür ederim, sağ olsunlar, var olsunlar, bizimle birlikte mücadele eden herkese çok teşekkür ederim. Hizmet için çıktığımız bu yolda kampanyayı birlikte yürüttük. Seviyemizi bozmadan hiç bir şekilde siyaseti bozan olumsuzlukları sokmadan, kazananın Mudanya olması bakış açısıyla mücadele eden çalışan arkadaşlarımın yüreğine sağlık, ben her şekilde hepsine teşekkür ederim.

Biz yine memleketimize farklı alanlarda hizmet etmeye devam edeceğiz, memleketimize sevdamız hiç bir zaman bitmeyecek, Allah herkesten razı olsun.

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri