TÜRK POLİS TEŞKİLATI 179. YAŞINI KUTLADI

08.04.2024 - Pazartesi 15:06

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 179. YAŞI KUTLADI 

Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Mudanya’da da törenlerle kutlandı. İlk tören Mudanya iskele meydanında ki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Atakan Ateşli, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve Emniyet personelinin katılım sağladığı törende, Emniyet Müdürü Ateşli, Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal marşının okunması ve günün anlam ve önemini hakkında görüş aldığımız Mudanya Emniyet Müdürü Atakan Ateşli, polislik mesleğinin önemini vurgulayarak, halkın huzur ve güven ortamını sağlamak için teşkilatın 24 saat esasına göre çalıştığını belirtti. Ateşli, polisin suçların önlenmesinde halk desteği olmadan başarılı olunamayacağını söyledi.

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bu kapsamda bir çok proje ortaya koyduklarını ifade eden Ateşli, bu projelerde de halkın olumlu desteğini aldıklarını ve bu sebeple başarılı olduklarını vurguladı. Kaymakam Ayhan Terzi ziyaret edilerek çalışmalarında karşılıklı başarılar dilediler. Mudanya'da ikamet eden Şehit aileleriyle gaziler ziyaret edilerek birlikte iftar yapıldı. Gün Boyu emniyete ait araçlar Mudanya'da kortej oluşturarak polis gününün kutlanmasına katkıda bulundular.

Ayrıca şehit aileleri ve görev malulleri  ve şehitler için Mudanya'daki camilerde mevlit okutularak dualar edilmesiyle kutlama törenleri son buldu.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri