BAŞKAN DALGIÇ "KAPALI PAZAR YERİNİ AÇIYORUZ"

20.04.2024 - Cumartesi 18:06

 

BAŞKAN DALGIÇ "KAPALI PAZAR YERİNİ AÇIYORUZ"

Hayri Türkyılmaz Başkanlığında nedeni açıklanamayan sebeple 10 Yıldır kapalı ve atıl durumda bulunan Ömer Mahallesindeki kapalı pazar alanı, 31 Mart yerel seçimler sonucu Mudanyalıların oylarıyla seçilen CHP'li Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, vatandaşın çilesine son vermeyi amaçlayarak pazar yerini açacağını söyledi.

Mudanya Belediye BBaşkanı Dalgıç, "Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı A. Refik Aksu, BESOB Başkan Vekili Fahrettin Tüccaroğlu, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Vekili Ergin Birdal ve Mudanya Esnaf Odası Başkanı Ertan Abdülazizoğlu ile belediyemizde bir araya geldik. İlçemizde kurulan sebze, meyve ve giyim pazarlarıyla ilgili sorun ve sıkıntıların giderilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

Ömerbey Mahallesi’nde cuma günleri kurulan sebze - meyve pazarını bir süredir kapalı olan dolgu alanındaki kapalı pazar yerine taşıma kararı aldık. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek, modern pazar alanları inşa edeceğiz" diyerek kışın soğuğu, çamuru, yazın sıcağı ve tozu toprağından kurtaracağı müjdesini verdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri