ERDEN, "DİLERİM MUDANYA'NIN ON YILINI TELAFİ EDERSİN"

21.04.2024 - Pazar 11:23

ERDEN, "DİLERİM MUDANYA'NIN ON YILINI TELAFİ EDERSİN" 

Önceki dönem MHP Meclis üyesi Bülent Erden, 31 Mart yerel seçimlerinde Mudanyalıların tercihi olarak seçilen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç'ın ilk icraatlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son on yılın kaybını telafi edeceğine inandığını ifade ederek, bazı temennilerde bulundu.

Gençlerin yaz kış spor yaptığı Kapalı Yüzme Havuzu Büyükşehirden mahkeme ile alındı. Sayın Türkyılmaz ın “Yüzme Havuzu Mudanyalıların Oldu” söylemi akabinde 30 ay kapalı tutuldu.

Havuzun üstünü örten şişme branda yerde çürütüldü. Havuz şimdi yılın sadece 3 ayı açık 9 ayı kapalı. Havuzda 9 ay martılar yüzüyor. Personel maaş alıyor, halk seyrediyor. Önceden burada yaz kış yüzme kursları oluyor, yüzme takımları bu yerde yarışmalar yapıyorlardı.

Yine sudan bir bahane ile Mudanya Yelken Kulübü “Daha iyisini yapacağım” söylemiyle paldır küldür yıkılarak yok edildi. Gençler spor yapmak yerine sokaklara, kahve köşelerine itildi. Mudanyaspor’a maça gidecekleri bir otobüs tahsisi çok görüldü. Bunlar yaşandı.

Sayın Başkan

Önceki dönem Belediye Meclis Üyeliğimden dolayı Belediyenin 10 yıl yanlış yönetilmesi ve kaynaklarının yanlış kullanılması nedeniyle  mevcut ekonomik imkanlarının yetersizliğini biliyorum.

Biriken sorunların çözülmesi, varken yok edilenlerin yerine konulması ve eksiklerin tamamlanması için yeterli bütçeye ve zamana ihtiyaç var.

Bu nedenle iş planlaması ve projelerin önceki sıralamasının doğru yapılması önem arzediyor.

Kapalı pazarın tekrar faaliyete geçirilmesi minimum maliyetle maksimum fayda getireceği için doğru karar.

Yüzme havuzunun tam donanımlı olarak faaliyete geçirilmesinde zaman, maliyet ve fayda olarak öncelik olmalı.

Yüzeyselde olsa tanıyabildiğimiz kadarıyla birikiminiz ve kişiliğinizin oluşturacağı konu hakkındaki kanaatin bizimle aynı doğrultuda olacağını düşünüyorum.

Büyük projelerin gerçekleştirilebilmesi için zamana ve zemine ihtiyaç olduğu bilinciyle mevcut imkanlarla küçük dokunuşlarla öncelik gençler ve emekliler olmak üzere Mudanya ya katkı

sağlamanız temennisiyle değerlendirmenize sunarım" dilekleriyle açıklamasını sonlandırdı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri