MUDANYA'DA "KİTABINI AL GEL" MEYDANI DOLDURDU

26.04.2024 - Cuma 10:55

MUDANYA'DA "KİTABINI AL GEL" MEYDANI DOLDURDU

Mudanya’da Kitap ve Kütüphaneler Haftasında, kitap okumaya teşvik amacını taşıyan  etkinlikte “Kitabını Al da Gel" sloganıyla Mütareke meydanında kitap okudular.

19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Kitap ve Kütüphaneler Haftası’nı, kitap severlerin katılımıyla özel bir etkinlikle kutladı. “Kitabını Al da Gel” sloganı altında düzenlenen bu etkinlik, kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve toplumsal farkındalık yaratmak amacı taşıyordu.

Etkinlik, Demeter Eşitlikçi Kadınlar Derneği ve Mudanya CHP Kadın Kolları’nın işbirliğiyle organize edildi.  Katılımcılar, Mütareke Meydanı’nda bir araya gelerek, getirdikleri kitapları okudular ve böylece etkinliğe destek oldular.

Yaklaşık 1.5 Saat Süren Etkinlik, Vatandaşlar Tarafından Büyük İlgi Gördü.

Etkinlik kapsamında, katılımcılar tarafından getirilen kitaplar, Siteler Mahallesi Kütüphanesi’ne bağışlanacak. Bu bağışlarla hem kitap okuma alışkanlığının teşvik edilmesi hem de kütüphane koleksiyonunun zenginleştirilmesi hedefleniyor.

Mudanya’daki bu etkinlik, kitapların ve okumanın toplum üzerindeki olumlu etkisini vurgulayan önemli bir adım olarak ifade edildi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri