POYRAZIN KIZLARI-OFF SERİSİNDE ÖNE GEÇTİ
MUDANYA'DA EMNİYET VE YAYA BİLİNÇLENDİRİLMESİ YAPILDI
10.05.2024 - Cuma 18:49
MUDANYA'DA EMNİYET VE YAYA BİLİNÇLENDİRİLMESİ YAPILDI
Mudanya’da, 4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri, BUDO iskelesi yaya geçidi önünde yapılan denetimlerle dikkat çekti.

Etkinliklere İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, İlçe Emniyet Müdürü Atakan Ateşli, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Yavuz ve Sahil Güvenlik Karakol Komutan V. Elyasa Koyuncuoğlu katıldı. Yaklaşık 25 sürücünün denetlendiği etkinliklerde, “Yaya önceliği, emniyet kemeri kullanımının önemi, seyir halinde cep telefonu ile görüşülmemesi ve hız sınırlarına uyulması” konularında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı. Bu etkinliklerle trafik güvenliği bilincinin artırılması ve yaya güvenliğinin ön plana çıkarılması amaçlandı.

Yaklaşık 25 sürücünün denetlendiği etkinliklerde, “Yaya önceliği, emniyet kemeri kullanımının önemi, seyir halinde cep telefonu ile görüşülmemesi ve hız sınırlarına uyulması” konularında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı.
Bu etkinliklerle trafik güvenliği bilincinin artırılması ve yaya güvenliğinin ön plana çıkarılması amaçlandı.



ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
AŞURE BEREKETİ MUDANYA’YI SARDI
7 TEMMUZ 2026 SALI GÜNÜ BURSA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGAHLAR
MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİ'NE YENİ ORTAKLIK BAŞVURULARI BAŞLADI
MUDANYA'DA PLANLI SU KESİNTİSİ
MUDANYA'DA İKİNCİ ÇÖP KAMYONU VAKASI YİNE CAN ALDI
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN CEZASI BULUNAN 10 FİRARİ YAKALANDI
MUDANYA YENİ CAMİ DERNEĞİNİN AŞURE İKRAMINA BÜYÜK İLGİ VARDI
MUDANYA KENT KONSEYİ ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ İLE PROTOKOL YAPTI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ YENİLENİYOR
