POYRAZIN KIZLARI-OFF SERİSİNDE ÖNE GEÇTİ
MUDANYA'DA EMNİYET VE YAYA BİLİNÇLENDİRİLMESİ YAPILDI
10.05.2024 - Cuma 18:49
MUDANYA'DA EMNİYET VE YAYA BİLİNÇLENDİRİLMESİ YAPILDI
Mudanya’da, 4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri, BUDO iskelesi yaya geçidi önünde yapılan denetimlerle dikkat çekti.

Etkinliklere İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, İlçe Emniyet Müdürü Atakan Ateşli, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Yavuz ve Sahil Güvenlik Karakol Komutan V. Elyasa Koyuncuoğlu katıldı. Yaklaşık 25 sürücünün denetlendiği etkinliklerde, “Yaya önceliği, emniyet kemeri kullanımının önemi, seyir halinde cep telefonu ile görüşülmemesi ve hız sınırlarına uyulması” konularında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı. Bu etkinliklerle trafik güvenliği bilincinin artırılması ve yaya güvenliğinin ön plana çıkarılması amaçlandı.

Yaklaşık 25 sürücünün denetlendiği etkinliklerde, “Yaya önceliği, emniyet kemeri kullanımının önemi, seyir halinde cep telefonu ile görüşülmemesi ve hız sınırlarına uyulması” konularında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı.
Bu etkinliklerle trafik güvenliği bilincinin artırılması ve yaya güvenliğinin ön plana çıkarılması amaçlandı.



"MİNİK ŞEFLERLE ZEYTİNLİ TARİFLER"İN İLK DURAĞI DEREKÖY'ÜN ÖĞRENCİLERİ
GÜNEŞ EBERJİ SİSTEMİ (GES) İMAR PLANLARI ONAYLANDI
BURSASPOR TAM KADRO MUDANYALI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
MUDANYA VEREM SAVAŞ DERNEĞİ 79. YIL ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
MUDANYA’DA SÖMESTİR AKADEMİSİ BAŞLIYOR
MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
MUDANYA ESNAF ODASI BAŞKANI ABDULAZİZOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
KALANDAR ŞENLİĞİNİ YAĞMURDA DURDURAMADI
MUDANYALI MOTOKROS ŞAMPİYONU "POYRAZ KALENDER"
BAŞKAN DALGIÇ CEM EVİ İÇİN KOLLARI SIVADI

