MUDANYA ADD'DEN 35. YIL KUTLAMASI

19.05.2024 - Pazar 20:34

MUDANYA ADD'DEN 35. YIL  KUTLAMASI

19 Mayıs ATATÜRK’ ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile birlikte, ATATÜRK’çü Düşünce Derneği (ADD)’nin Mudanya’da 35. Yıl kutlamaları gerçekleştirildi.

Kutlamalar sabah saat 10: 00 da Mudanya Cumhuriyet alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından ATATÜRK anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Mudanya ATATÜRK’ çü Düşünce Derneği başkanı Sayın Soyer KAZANCI 19 Mayıs 1919 ‘a kadar nasıl ve ne şartlarda gelindiği ve 19 Mayıs 1919’dan sonra Cumhuriyetin çok zor şartlarda kurulduğu ile ilgili bir açıklaması oldu.

ADD, Mudanya’da ise 1996 yılında ise Hülya Ceylan, Soyer Kazancı, Erşen Darcan, A.Askar Doğan, İbrahim Yılmazok, Cafer İnan, Ergün Parmaksızoğlu’ nun kurucu üyesi olduğu Dernek Yönetimi ile kurulmuştu.

24 Mart 2024 günü Mudanya ADD yönetiminin olağan üstü Kongre sonrasında ADD Başkanı olan Soyer Kazancı ile Mudanya MUDAŞ tesislerinde yapılan tören ile toplu katılım töreni gerçekleştirildi. İpek Demirtaş’ın sunumunda ADD Başkanının açılış konuşmasından sonra, yeni üye olan 66 ADD üyesine rozetleri takıldı.

Sonrasında, ADD Başkanı Sayın Soyer Kazancı, tüm Mudanya halkına Atatürkçü Düşünce Derneğine (ADD) üye olmaları için davette bulundu.

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri