EĞLNECENİN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ GÖSTERİ

20.05.2024 - Pazartesi 23:03

EĞLNECENİN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ GÖSTERİ

Mudanya'da 19 Mayıs Kutlamaları kapsamında gerçekleşen etkinlite gerçekleştilen gösteri şenlik havasında geçti.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan platformda yer alan Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencileri, muhteşem eserlerini seslendirerek izleyicileri büyüledi. Özellikle kültür ve sanat alanında adlarını duyurmaya devam eden Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencileri, muhteşem performanslarıyla takdir topladı.

Halk dansları gösterisi ise Prusa Sanat ve Spor Kulübü tarafından sergilendi. Gösteride, yöresel kıyafetler ve etkileyici müzik eşliğinde dans figürleri sahnelendi. Toplamda 74 kişilik ekip, sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Müzik ve dansın uyumu, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Prusa Sanat ve Spor Kulübü'nün halk dansları topluluğu, beceri ve yetenekleriyle etkinliğe renk kattı. Mudanya'da gerçekleşen bu bayram havasında geçen etkinlik, yerel kültürün ve sanatın önemini vurgulayarak, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Hem Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencileri hem de Prusa Sanat ve Spor Kulübü halk dansları topluluğu, izleyicileri büyüleyen performanslarıyla gönüllerde taht kurdu.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri