TAKSİCİYİ YARALAYIP GASP EDEN ZANLI TUTUKLANDI

22.05.2024 - Çarşamba 18:54

TAKSİCİYİ YARALAYIP GASP EDEN ZANLI TUTUKLANDI

Mudanya'da yaşanan bu korkunç olay, taksicilik mesleğinin risklerini bir kez daha gözler önüne sererken zanlı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, taksici Yunus Emre Yüksel (35), Mudanya ilçesinde 16 T 4225 plakalı aracıyla Eskişehir'e gitmek isteyen biri kadın iki yolcu aldı. Eskişehir'e gidip geri dönen iki kişi, ilçeye bağlı Çepni Mahallesi'nde inmek istediklerini söyledi. Burada bıçağa sarılan 19 yaşındaki Talha S., taksi şoförü Yüksel'i sırtından ve kolundan 20 bıçak darbesiyle yaralayıp gasp etmişti.

Daha sonra Jandarmanın sıkı takibi sonucu Talha S., kaçmak için yine bir taksi kullandı. İzini kaybettirmek için bir restoranda alkol aldıktan sonra Yüksel'in çalıştığı taksi durağından başka bir taksi çağırdı ve Kent Meydanı'na gelerek izini kaybettirdi. Ancak güvenlik güçleri, Talha S.'nin peşini bırakmadı. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganı Yenişehir ilçesinde yakaladı. Talha S., ifadesinin ardından yüksek güvenlik önlemleri altında Mudanya Adliyesi'ne getirildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik güçleri zanlının linç edlime rskine karşı Mudanya Adliyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Taksi Şoförünün Meslektaşlarından Tepki:

Olayın ardından taksi şoförü Yunus Emre Yüksel'in meslektaşları, adliye önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu. Bu acı olay, taksicilerin güvenlik endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

HABER:İlhan Atabey

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri