MUDANYA’NIN ZEYTİNCİLERİ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARETTE BULUNDULAR

24.05.2024 - Cuma 19:02

MUDANYA’NIN ZEYTİNCİLERİ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARETTE BULUNDULAR

 2024 yerel seçimlerinde yenilenen Mudanya belediye başkanını ziyaret eden Dünyanın en büyük sofralık zeytin üreticisi Marmarabirlik’in asları Mudanya Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Belediye Başkanı Deniz Dalgıç’ı ziyaret eden Marmarabirlik heyetinde, Genel Başkan Yardımcısı Ali Yıldız, Marmarabirlik Mudanya Kooperatif Başkanı Cüneyt Soylu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tacetdin Tarman ve yönetim kurulu üyeleri, Savaş Hüseyin Taştan, Süleyman Yavuz ziyarette hazır bulundular.

Ziyarette Belediye Başkanının yanı sıra Marmarabirlik Mudanya Kooperatifinde uzun yıllar Müdürlük görevini yürüterek emekli olup, Mudanya Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Volkan Keçici ve yeni seçilen Mudanya Belediye Meclis üyelerinden bazıları da toplantıda bulundular.

Mudanya Kooperatif Başkanı Cüneyt Soylu, Ziyaret Sonrası Açıklamasında, “Yeni seçilen belediye başkanımızı kutlayarak, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Özlediğimiz İletişime açık, güler yüzlü ve pozitif tavrı sebebiyle kendisini bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ziyaret sırasında Mudanya için yapabileceğimiz tüm konularda elimizden gelen yardımı yapacağımızın teminatını verdik. Mudanya’nın zeytininin ve zeytincinin öneminden bahsederek fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimizde tarafımıza gösterilen ilgi, alaka ve samimiyet için tekrar çok teşekkür ediyoruz” dileklerinde bulunarak,  Mudanya için diyalog yollarının açık olması yönetimimiz ve ortaklarımız için çok değerli ve önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Soylu sözlerini, Belediye başkanına ve yol arkadaşlarına başarılar dileyerek tamamladı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri