PEDALLAR ŞEHRİN RUHUNU CANLANDIRDI

27.05.2024 - Pazartesi 10:52

PEDALLAR ŞEHRİN RUHUNU CANLANDIRDI

Bursa'nın can damarlarından biri olan bisiklet sporunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) ile Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BOSİAD) iş birliğiyle düzenlenen Granfondo Bursa bisiklet maratonu, şehrin ruhunu canlandıran bir etkinlik olarak başladı.

Bursa OSB Hizmet Binası önünde verilen start ile başlayan yarışa, 800'e yakın bisiklet tutkunu katıldı. Kısa ve uzun parkur seçenekleri sunan 166 kilometrelik rotada, sporcuların heyecanı ve azmi gözlerden kaçmadı. Hasköy'den başlayarak Çekirce, Dereköy, Mirzoba, Trilye ve Mudanya güzergahlarını takip eden yarış, Bursa OSB Hizmet Binası önünde son buldu.

Farklı kategorilerde gerçekleşen yarışlarda, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç da bisikletçilerin coşkusuna ortak oldu. Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç'ın da hazır bulunduğu bir atmosferde, dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Bu etkinlik, Bursa'nın spor ve toplum hayatına katkıda bulunmanın yanı sıra, şehrin dinamizmini ve kültürel zenginliğini de ön plana çıkardı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri