TRAFO KAZA MERKEZİ HALİNE GELDİ

28.05.2024 - Salı 09:18

TRAFO KAZA MERKEZİ HALİNE GELDİ

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi Su Deposu Caddesi Trafo Binası önünde iki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada araçlar hasar alırken can kaybı yaşanmadı. Mahalle Muhtarı Şeref ŞAŞ kazanın olduğu yerde açıklama yaparak bu noktada sayısız kaza olduğunu ve yetkilileri çözüm önerileriyle birlikte uyardıklarını vurguladı.

Su Deposu Caddesinde Trafo Binası kavşağında meydana gelen kazada 24 BE 202 plakalı araç ile 16 BHC 153 plakalı özel araç çarpıştı. Şiddetli çarpışmada can kaybı olmaması teselli kaynağı olurken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Şükrü Çavuş Mahalle Muhtarı Şeref ŞAŞ "Yetkili mercileri defalarca uyardım. Resmi talepte bulundum. Kör nokta oluşturan trafo binası buradan kaldırılmalı. Çok yoğun trafik akan bu noktada kontrolsüz kavşağa bir de kör nokta eklenince kaza kaçınılmaz oluyor. İlla burada birinin ölmesi mi gerekiyor" dedi.

Muhtar ŞAŞ talepleri doğrultusunda yola kasis yapıldığını, ancak eksik yapıldığını trafik sinyalizasyon lamba talebine olumlu yanıt alamadığını, trafonun kaldırılması konusunda maliyetin öne sürüldüğünü belirterek bu kavşakta kazaların bitmeyeceğini söyledi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri