MUDANYA'DA HAREZMİ EĞİTİM MODELİ BİLİM ŞENLİĞİ

06.06.2024 - Perşembe 19:59

MUDANYA'DA HAREZMİ EĞİTİM MODELİ BİLİM ŞENLİĞİ

 TÜBİTAK 4006 Proje örnekleri ve Harezmi Eğitim Modeli uygulamalarını içeren Mudanya İlçe Bilim Şenliği, Mütareke Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkilikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal'ın açılış konuşması ve öğretmenlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile devam etti.

2023-2024 eğitim öğretim yılı için düzenlenen şenlik, matematikçi ve astronom Harezmi'nin anısına adanmıştı. Aynı zamanda, TÜBİTAK 4006 araştırma projeleri yapan okullar çalışmalarını sergileme fırsatı buldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, yürütücü öğretmenlere ve okul müdürlerine katkılarından ötürü belgelerini takdim etti. Fuar etkinliğine Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Emniyet Müdürü Atakan Ateşli, İlçe Jandarma Komutanı vekili Alper Öz, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Protokol üyeleri, okulların oluşturduğu stantları gezerek öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldılar. Etkinlik, Mudanya'nın bilim ve eğitimdeki dinamizmini ve toplumun tüm kesimlerinin bu alandaki ilgisini gözler önüne serdi.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Harezmi Eğitim Modeli Şenliği’nde öğrencilerin yıl boyunca ortaya çıkardığı projeleri inceledi. İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Milli Eğitim Müdürü Suat Topal ve ilçe protokolünün de katılığı bilim şenliğinde öğrenciler tarafından atık yönetiminden, geri dönüşüme, çevre korumadan, iklim değişikliğine kadar birçok proje tanıtıldı. Öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Dalgıç, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri