KÜÇÜK ELLER SALONDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

08.06.2024 - Cumartesi 19:01

KÜÇÜK ELLER SALONDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Mudanya Gençlik Spor Kulübü "yaz spor okulları" adı altında "Küçük Eller Salonda" Hentbol şenliğine 150 Minik spor sevenler Katilim sağladı. 

Yıllarını Hentbol sporuna adamış, yetiştirdiği Yüzlerce sporcuyla bir çok başarıyı görmüş, Milli Takıma gönderdiği sporcular yetiştiren Hüsamettin Günel ve Poyrazın Kızlarının mimarı Merve Atak Yılmaz'ın, organize ettiği Küçük Eller Salonda şenliğinde 150 minik sporcunun katılımını sağladı. Şenlikte çeşitli oyunlar ve oyunlarla kendilerinden geçen minik sporcular, yaşadıkları  eğlenceli anları doyasıya yaşadılar.

Çocukların kendi aralarında oynanan müsabakalar, kurulan parkurdaki yarışmalar çocuklarda sevinç yarattı.  Velilerin katılımı ile şenlik şölen havasında geçti. Katılım sağlayan tüm sporcular  kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Antrenör Günel, "Yaz döneminde devam edecek çalışmalar neticesinde ilçede tüm okul takımları kurulacak bu sporcular kulüplere yönlendirilecek. Amacımız çocukları spora yönlendirerek Mudanya'da tüm çocukların spor yapmalarını sağlamak. Destek veren, bize imkanlar sağlayan  Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Çağlar Yeni ve okul müdürlerimize, sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz" diyerek duygularını dile getirdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri