ADD GENEL MERKEZ'DE GÜVEN TAZELENDİ

09.06.2024 - Pazar 18:04

ADD GENEL MERKEZ'DE GÜVEN TAZELENDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 17. Genel Kurulu'nu aralarında Mudanya'nın da olduğu Türkiye genelindeki 340 şubeden seçilerek gelen delegelerin katılımıyla Ankara'da gerçekleştirdi.

Mudanya'dan ADD Şube Başkanı Soyer Kazancı ile birlikte Metin Topçu ve Turgut Dağlı'nın da katılım sağladığı genel kurulda bin 36 delege hazır bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ile Bursa Şube Başkanı Gürhan Akdoğan'ın da katılımcı olduğu genel kurulda, kullanılan 740 oydan 463'ü alan mevcut Genel Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Utku Gümrükçü 346 oyda kaldı. Kırmızı liste ile seçimlere giren Genel Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt liderliğinde liste üç yıllığına göreve seçildi.

Mudanya'dan Genel Merkez'e Tebrik

ADD Mudanya Şube Başkanı ve Genel Kurul Delegesi Soyer Kazancı, yüzde 73 oranında katılımın sağlandığı genel kurulun seviyeli şekilde gerçekleştiğini belirterek, Bozkurt ve yönetimini kutladı. Genel kurulda kabul gören ve yayımlanan sonuç bildirgesini de paylaşan Kazancı, yarıda bıraktırılmış, yolundan saptırılmış Kemalist Devrimi yeniden başlatmak ve tamamlamanın Atatürkçülerin vazgeçilmez görevi ve kaçınılmaz ödevi olduğunu kaydetti. Başkan Kazancı, 'Yurtta sulh, cihanda sulh' ilkesini rehber edinen, büyük devletlerle dengeli ilişkiler kuran yeniden onurlu bir dış politika ile yargı bağımsızlığını sağlayan, yasama organını merkeze alan yeniden tam demokratik parlamenter sistemi arzuladıklarını söyledi.

Mudanya Şubesi 250 Üyeyi Aştı

Öte yandan Mudanya'da kısa bir süre önce olağanüstü seçimli genel kurulla iş başına geldikleri yönetimle 100 yakın yeni üye kayıtlarıyla birlikte üye sayısında 250'yi aştıklarını anımsatan Başkan Kazancı, Mudanyalıları, Kemalist devrimi yaşatmak için ADD'ye üye olmaya çağırdı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri