KAHRAMAN ŞÜKRÜ ÇAVUŞ ANITI ÖNÜNDE TÖRENLE ANILDI
MUDANYA'DA GENİŞ KAPSAMLI ASAYİȘ UYGULAMASI
24.06.2024 - Pazartesi 17:39
MUDANYA'DA GENİŞ KAPSAMLI ASAYİȘ UYGULAMASIMudanya'da polis ekipleri, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla genel asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Mudanya'da dün akşam saatlerinde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü uygulamayı 8 tim ve 26 ekip olmak üzere toplamda 120 Emniyet personeli ile gerçekleştirdi. Ekipler, umuma açık eğlence mekanlarını denetleyerek kişilerin kimlik bilgilerini sorguladı. Uygulama sırasında 320 kişinin kimlik sorgulaması ve üst araması yapıldı.

Çeşitli suçlardan adli mercilerce aranmakta olan 2 kişi yakalandı. Ayrıca denetlenen 40 dan fazla umuma açık eğlence yerinden ,10 iş yerine eksiklikleri nedeniyle işlem tesis edildi. Vatandaşlar, bu denetimleri memnuniyetle karşılarken, yaz dönemi boyunca nüfus artışının beklendiği Mudanya da emniyet tarafından sıklıkla benzer uygulamalar yapılacağı ifade edildi.



BAŞKAN CÜNEYT SOYLU ÜRETİCİLERE ÜYE KAYIT SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ
TİRİLYE ÇAMLIK TEPESİNDE TOPRAK KAYMASI PANİĞE NEDEN OLDU
MUDANYA MÜFTÜSÜ YUSUF YAŞAR GÖREVE BAŞLADI
ZIRHLI BANKA ARACI ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI
HASANBEY MAHALLESİ'NDE MOTOSİKLET KAZASI
MUDANYA ATEŞİ YÜREKLERİ HOPLATTI
BAŞKAN DALGIÇ: "TARİHİ HAL MEYDANI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR"
BAŞKAN VEKİLİ BİBA: “ŞEHİR HASTANESİ OTOPARKI BU AY HİZMETE AÇILACAK”
BÜYÜKŞEHİR’DEN MUDANYA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ YATIRIM
HAL MEYDANINDAKİ DÜKKANLARIN İHALE BEDELLERİ DUDAK UÇUKLATTI
