KAZAZEDELERİN UMUDU MUHTAR ŞAŞ OLDU

04.07.2024 - Perşembe 14:23

KAZAZEDELERİN UMUDU MUHTAR ŞAŞ OLDU

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi'nin çalışkan, yardımsever muhtarı Şeref ŞAŞ'ın başlattığı iyilik hareketi yüzleri güldürmeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinden gelen şikayetleri yetkililere ileterek takip eden Muhtar ŞAŞ sorunlara çözüm üretiyor.

Mudanya'da sürekli aktif, sahada olan ve başlattığı iyilik hareketine hayırseverlerinde katılım sağlamasıyla pek çok ihtiyaç sahibine umut olan Muhtar ŞAŞ kaza geçiren mahalle sakinlerinin yardımına koşmasıyla gündemde.Geçirdiği kaza sonrası ayağı kırılan ve koltuk değneklerine ihtiyaç duyan mahalle sakinine yetişen Muhtar ŞAŞ koltuk değnekleri temin etti. Yine motosikletine bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve yürüyebilmek için yürütece ihtiyaç duyan mahalle sakinine bir hayırseverin desteğiyle yürüteç temin etti. İhtiyaç sahiplerine hayırseverlerin destekleriyle ev eşyalarıda temin eden Muhtar ŞAŞ yaz aylarında kazazedelere yoğunlaştı.

Yaşlı, hasta ve tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan mahalle sakinlerine pek çok tekerlekli sandalye temin eden, hasta yatağı bulan Muhtar ŞAŞ "Bu bizim insanlık görevimiz. Ben değil biz yaptık. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Komşuluk kadar güzel bir duygu var mı? Bence yok" dedi.

Mahallemizi Yıkattık. Belediyemize Teşekkür Ederiz.

"'Mahallemiz evimizdir' söylemiyle çıktığımız hizmet maratonunda hiç yılmadan aynı şevk ile hizmete devam ediyoruz" diyen Muhtar ŞAŞ Çöp konteynırlarından asfalta dökülen çöp sularından mahalle sakinlerinin şikayetçi olduğunu belirterek "Mudanya Belediyemize teşekkür ederiz.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri