ÇAMLICA PAZAR ALANI HİZMETE GİRDİ
MUDANYA'DA PAZARLAR ESNAF ODASINA EMANET
03.08.2024 - Cumartesi 21:48
MUDANYA'DA PAZARLAR ESNAF ODASINA EMANET
Mudanya Belediyesi ile Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Pazar Yerlerini İşletme Hakkı Devri protokolü imzaladı. Sadece meslek odaları ile yapılabilen protokol sonrasında Mudanya'da kurulan pazarlar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası tarafından idare edilecek.

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertan ABDÜLAZİZOĞLU yaptığı açıklamada; "Öncelikle Mudanya Belediye Başkanı Sayın Deniz DALGIÇ'a teşekkür ediyorum. Mudanyalıları daha tertipli, düzenli hizmet alabileceği bir alışveriş ortamı oluşturmak için Belediyemiz ve Bakanlığımızdan aldığımız yetkileri kullanacağız.

Böylelikle hem vatandaş, hem belediyemiz çok çeşitli odalar yerine tek muhatap olarak Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odamızla iletişime geçerek sorunlara hızlı ve etkin çözümler sunulacaktır. Pazarcı esnafımızın sorunları da ortak akılla yasal zeminde daha hızlı çözülmüş olacak
Toplanan işgaliyeler protokol maddeleri çerçevesinde Esnaf Odamız tarafından Mudanya Belediyemizin hesabına yatırılacaktır. Pazarcı esnafı da Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza karşı sorumlu olacaktır." Mudanyalı vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza hayırlı olsun." dedi.
Protokol sonrası Mudanya Belediye Başkanı Deniz DALGIÇ'a Mudanya Esnaf Odasının hatıra tabağını hediye eden Esnaf Başkanı ABDULAZİZOĞLU gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.



MUDANYA’DA KAÇACILIKLA MÜCADELE
"MİNİK ŞEFLERLE ZEYTİNLİ TARİFLER"İN İLK DURAĞI DEREKÖY'ÜN ÖĞRENCİLERİ
GÜNEŞ EBERJİ SİSTEMİ (GES) İMAR PLANLARI ONAYLANDI
BURSASPOR TAM KADRO MUDANYALI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
MUDANYA VEREM SAVAŞ DERNEĞİ 79. YIL ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
MUDANYA’DA SÖMESTİR AKADEMİSİ BAŞLIYOR
MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
MUDANYA ESNAF ODASI BAŞKANI ABDULAZİZOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
KALANDAR ŞENLİĞİNİ YAĞMURDA DURDURAMADI
MUDANYALI MOTOKROS ŞAMPİYONU "POYRAZ KALENDER"

