CHP'DE İLK GENÇ ADAY EMRECAN NARİN
BURSA MUDANYA YOLUNA MAKYAJ
07.08.2024 - Çarşamba 13:53
BURSA MUDANYA YOLUNA MAKYAJ
Yıllarca önce anayolun yapılması sırasında meydana gelen kaymalar sebebiyle yolun güzergahı değiştirilmişti, yine aynı yolda meydana gelen çatlaklar endişe verirken, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından müdahale edilerek çatlaklar kapandı.

Bursa Mudanya yolu Aydınpınar mevkiinde geliş ve gidiş istikametinde derin çatlaklar ve yarıklar yolun yeniden kayma ihtimalini gündeme getirdi. Yolu en fazla kullanan Mudanya Minibüsleri sürücüler çatlakların her geçen gün artarak devam etmesinden dolayı endişe yaşadıklarını ifade ettiler.

Bunun üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı yol yapım çalışmaları ekibi yola müdahale ederek yaklaşık 5 cm enindeki çatlakları dolgu ve asfaltlayarak kapadılar. Yolu en kısa zamanda bitirerek, trafik akışının normale dönmesi sağladılar.

Haber: İlhan ATABEY


BAŞKAN CÜNEYT SOYLU ÜRETİCİLERE ÜYE KAYIT SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ
TİRİLYE ÇAMLIK TEPESİNDE TOPRAK KAYMASI PANİĞE NEDEN OLDU
MUDANYA MÜFTÜSÜ YUSUF YAŞAR GÖREVE BAŞLADI
ZIRHLI BANKA ARACI ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI
HASANBEY MAHALLESİ'NDE MOTOSİKLET KAZASI
MUDANYA ATEŞİ YÜREKLERİ HOPLATTI
BAŞKAN DALGIÇ: "TARİHİ HAL MEYDANI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR"
BAŞKAN VEKİLİ BİBA: “ŞEHİR HASTANESİ OTOPARKI BU AY HİZMETE AÇILACAK”
BÜYÜKŞEHİR’DEN MUDANYA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ YATIRIM
HAL MEYDANINDAKİ DÜKKANLARIN İHALE BEDELLERİ DUDAK UÇUKLATTI
