MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER’DEN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI AÇIKLAMASI
GEMİDEN DENİZE DÜŞEN KIZ ÇOCUĞU KURTARILDI
03.09.2024 - Salı 12:27
GEMİDEN DENİZE DÜŞEN KIZ ÇOCUĞU KURTARILDI
Tirilye'de iskele ile gezi gemisi arasındaki boşluğu fark edemeyen çocuk denize düştü babası ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Tirilye'de akşam saatlerinde, iskele ile gemi arasındaki boşluğu fark edemeyen küçük kız denize düştü. Kızının düştüğünü görünce suya atlayan baba, kızını çevredeki vatandaşların el birliğiyle kurtardı.
Olay saat 22.30 sıralarında Trilye Mahallesi'nde meydana geldi. Gezi için çıkan tur gemisi Trilye'de kıyıya yanaştı. Gemiden inmek isteyen 6 yaşındaki kız çocuğu, kıyı ile gemi arasındaki boşluğu fark etmeyip suya düştü. Kızının denize düştüğünü gören anne fenalık geçirirken, baba ise hemen suya atladı.
Baba Kızın Sağlık Durumu İyi
Vatandaşların elbirliği olarak kurtardığı baba-kızın sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, Olayı fark eden vatandaşlar, "Tur gemisi burada kıyıya yanaştı. Küçük bir kız da dalgınlığına gelip suya düştü. Baba da kızın arkasından atladı. Çevredekiler müdahale edince baba kız kurtarıldı. Bir anlık dikkatsizlik, bir cana mâl olabilirdi, anne ve babalar daha dikkatli olmalı" dediler.


MUDANYA’DA KAÇACILIKLA MÜCADELE
"MİNİK ŞEFLERLE ZEYTİNLİ TARİFLER"İN İLK DURAĞI DEREKÖY'ÜN ÖĞRENCİLERİ
GÜNEŞ EBERJİ SİSTEMİ (GES) İMAR PLANLARI ONAYLANDI
BURSASPOR TAM KADRO MUDANYALI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
MUDANYA VEREM SAVAŞ DERNEĞİ 79. YIL ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
MUDANYA’DA SÖMESTİR AKADEMİSİ BAŞLIYOR
MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
MUDANYA ESNAF ODASI BAŞKANI ABDULAZİZOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
KALANDAR ŞENLİĞİNİ YAĞMURDA DURDURAMADI
MUDANYALI MOTOKROS ŞAMPİYONU "POYRAZ KALENDER"

