HENTBOLDE CUMHURİYET COŞKUSU
"TİYATRO MUDANYA"YA TAM NOT
20.10.2024 - Pazar 14:52
Mudanya Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren “Tiyatro Mudanya” izleyenlerden tam not aldı. Mudanya’da ilk kez oyunlarını sergileyen oyuncular, oyun sonunda ayakta alkışlandı.

Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gönüllülerin katılımıyla kurulan “Tiyatro Mudanya” Mudanya’da sergiledikleri ilk oyun ile izleyenlerden tam not aldı. Ömer Naci Topcu’nun uyarlayıp yönettiği “Cimri Beyin Altınları” oyunuyla Mudanyalıların karşısına çıkan Tiyatro Mudanya oyuncuları, Mütareke Meydanı’nda sahneledikleri oyun sonunda ayakta alkışlandılar.

Kültür ve sanatın her dalını Mudanyalılar ile buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, düzenledikleri etkinliklerle herkesin kültür ve sanata ulaşımını kolaylaştırdıklarını söyledi.



AKÜLÜ MOTOSİKLET KAZASINDA SÜRÜCÜ VE YOLCULAR YARALANDI
MUDANYA’DA YOLLAR BÜYÜKŞEHİRLE YENİLENİYOR
MUDANYA’DA 2026-2027 ADLİ YILI AÇILIŞI YAPILDI
DALGIÇ’TAN İNCİR ÜRETİCİLERİNE HASAT ZİYARETİ
MUDANYA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER COŞKUSU
ZAFERİN 104 ÜNCÜ YILI MUDANYA’DA TÖRENLERLE KUTLANDI
BALIKÇI BARINAĞINI MEVKİİNDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, YARALILAR VAR
66 YAŞINDAKİ KADIN YAYA OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
MUDANYA’DA CAN DOSTLARIN YAŞAM ALANI BÜYÜYOR
HASANBEY MAHALLESİNDE YIKILAN TRAFİK LEVHASI YENİLENDİ
