BAŞKAN DALGIÇ, 1. YILINDA MUDANYA’DA DEĞİŞİMİ ANLATTI
BUDO’DA YANGIN PANİĞİ
06.04.2025 - Pazar 23:47
İstanbul’dan Bursa’ya hareket neden BUDO deniz otobüsünde çıkan yangın sırasında çıkan duman panik ve korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul Eminönü’nden saat 17.00’de Bursa Mudanya’ya hareket eden BUDO deniz otobüsü Mudanya limanına yanaşırken saat 20.08’de makine dairesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine 6 itfaiye aracı sevk edildi. Ekipler, kısa sürede limana yanaşan gemiye müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri tarafından vatandaşlar tahliye edildi.

Dumandan etkilenen 1 gemi görevlisi ve 5 vatandaş ise Mudanya Devlet hastanesine kaldırıldı. Deniz otobüsü içerisinde yangın sebebiyle panik yaşayan yolcuların o anlar kameralarına yansıdı. Görüntülerde yolcuların koltukların altında bulunan can yeleklerini taktığı, panik yaşayan bazı yolcuların ise çığlık attığı görüldü. Deniz otobüsü içerisinde bulunan bir sağlık görevlisinin ise panikleyen vatandaşları sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.
Tedbir amaçlı ambulanslar iskeleye konuşlandı. Dumandan etkilenenlerin hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.




ÇINARCIK’IN SUYU SİSTEME ENTEGRE EDİLİYOR
BÜYÜKŞEHİR’DEN DERELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
AŞURE BEREKETİ MUDANYA’YI SARDI
7 TEMMUZ 2026 SALI GÜNÜ BURSA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGAHLAR
MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİ'NE YENİ ORTAKLIK BAŞVURULARI BAŞLADI
MUDANYA'DA PLANLI SU KESİNTİSİ
MUDANYA'DA İKİNCİ ÇÖP KAMYONU VAKASI YİNE CAN ALDI
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN CEZASI BULUNAN 10 FİRARİ YAKALANDI
MUDANYA YENİ CAMİ DERNEĞİNİN AŞURE İKRAMINA BÜYÜK İLGİ VARDI
