MUDANYA DOĞA YÜRÜYÜŞ GRUBU DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİ

28.04.2025 - Pazartesi 16:19

Mudanya Doğa Yürüyüş Grubu, Havaların ısınmasıyla canlanan doğayı keşfetmek güzellikleri paylaşmak için yürüyüş düzenledi. Yaklaşık 20 doğaseverin katıldığı etkinlik, yeşillikler içinde kuş cıvıltıları ve şelale sesleri eşliğinde gerçekleştirildi. Ormanlık alanda 14 kilometrelik parkuru tamamladılar.

Mudanya Belediyesi’nin tahsis ettiği araçla Haydariye’ye ulaşan grup, Gemlik-Haydariye-Su düşen Şelalesi, Yalova-Termal-Yatakkaya Şelale, Pınarlar ve Su düşen Şelale güzergahında doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi. Araç, gün boyu bölgedeki katılımcıları beklerken, yürüyüş başlangıç noktasında başlayıp yine aynı noktada tamamlandı.

Yürüyüşün öncülüğünü Ersin Oğuz, artçılığını ise Ahmet Özdemir üstlenirken, etkinliğin yürüyüş lideri Harun Bayram oldu. Sabah 08.00’de Mudanya’dan hareket eden grup, saat 16.00’da yürüyüşü tamamlayarak dönüş yoluna geçti.

Grup öncüsü Ersin Oğuz, doğayla iç içe yapılan bu etkinliğin katılımcılar arasında büyük bir memnuniyet oluşturduğunu belirterek, “Herkes pozitif bir enerjiyle burada bulunuyor ve kendini huzurlu hissediyor. Farklı mesleklerden emekli kişilerin yoğunlukta olduğu yürüyüşlerimizi 15 günde bir düzenleyerek hem stres atıyoruz hem de yeni yerler keşfediyoruz,” dedi.

Mudanya Doğa Yürüyüş Grubu’nun düzenlediği bu anlamlı etkinlik, katılımcılarına doğanın eşsiz güzellikleri eşliğinde keyifli anlar yaşattı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
BS
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri